Ζιάγκος: «Ο Ηρακλής έχει εμπειρία και ενθουσιασμό»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

polytarxou ziagosΗ ΑΕΚ αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη, όπου αύριο στις 17:00 δίνει ένα ντέρμπι για την άνοδο στην Α1 με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος ξέρει καλά τους μεγάλους κινδύνους που θα αντιμετωπίσει η Ένωση και μιλώντας στην επίσημη σελίδα του τμήματος μπάσκετ στο facebook ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων.

«Πραγματοποιούμε μία από τις πλέον επικίνδυνες εξόδους καλούμενοι να αγωνιστούμε στην έδρα του Ηρακλή σε υψηλά επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης απέναντι σε έναν ιδιαίτερα μαχητικό αντίπαλο που διαθέτει ένα ισορροπημένο ρόστερ και συνδυάζει εμπειρία και ενθουσιασμό σε όλες σχεδόν τις θέσεις. Βασίζονται στις φυσικές τους ικανότητες και επιδιώκουν το εύκολο καλάθι στον πρωτεύοντα αιφνιδιασμό κυρίως μέσα από το κλέψιμο που είναι κεντρικός στόχος στον τρόπο που αμύνονται, ενώ επιθετικά εκφράζονται με ισορροπία τόσο κοντά στο καλάθι όσο και μακριά από αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Βασίλισσας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X