Περιέργως, μόνο η ΑΕΚ κλήθηκε να απολογηθεί για όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα

Η ΕΠΟ βάζει "φρένο" στις ομάδες που θέλουν να ακολουθήσουν την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÕÓÊÅØÇ ÔÇÓ ÅÐÏ, ÓÏÕÐÅÑ ËÉÃÊÁ ÊÁÉ FOOTBALL LEAGUEΗ ΑΕΚ ενημερώθηκε σήμερα και επισήμως (σας είχε ήδη ενημερώσει σχετικά το Enwsi.gr) για την κλήση σε απολογία την προσεχή Πέμπτη, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Υπάρχει όμως κάτι εξαιρετικά περίεργο. Μπορεί η δίωξη του αθλητικού εισαγγελέα για εκτεταμένα επεισόδια, να αφορά και την ΑΕΚ και το Αιγάλεω. Όμως παράλληλα, υπάρχει κλήση της ΑΕΚ για απολογία και για όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα. Δεν υπάρχει όμως κάτι αντίστοιχο για το Αιγάλεω. Παρόλο που υπάρχουν ουκ ολίγα επιβαρυντικά στο φύλλο αγώνα και για τους γηπεδούχους. Περιέργως ωστόσο, μόνο η ΑΕΚ καλείται να απολογηθεί για όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα. Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού έλαβε υπόψη της την από 08-01-2014 Πειθαρχική Δίωξη που ασκήθηκε από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, καλεί τα σωματεία ΑΕΚ και Αιγάλεω σε γραπτή ή προφορική απολογία για την ΠΕΜΠΤΗ 16-01-2014 και ώρα 15.00 (γραφεία ΕΠΟ, Πάρκο Γουδή), βάσει των διατάξεων των άρθρων 1,2,3,14,15 παρ. 6 (περ.α και δ) και 26 παρ. 3, σε συνδ. με άρθρο 31 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για τη γηπεδούχο ομάδα (ΑΙΓΑΛΕΩ) και των διατάξεων των άρθρων 1,2,3,14,15 παρ. 6 περ. δ και 26 παρ. 3, σε συνδ. με άρθρο 31 παρ. 2 του ίδιου Πειθαρχικού Κώδικα για τη φιλοξενούμενη ομάδα (Α.Ε.Κ) και 46 παρ. 2 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών ΕΠΟ.

Επίσης, για την ίδια ημέρα και ώρα η ΠΕ/ΕΠΟ καλεί το σωματείο ΑΕΚ σε γραπτή ή προφορική απολογία (βάσει των αναγραφομένων στο Φ.Α. και στην έκθεση του παρατηρητή) για παράβαση του άρθρου 15  παρ. 3 περ. γ΄ ,  ε΄ και ζ΄ σε συνδυασμό με το άρθρο 14 παρ 1 και παρ. 2  του Π.Κ. της ΕΠΟ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Αιγάλεω-ΑΕΚ στις 5/1/2014)».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X