Φόρμα, κίνητρο και...Φαλκάο

Φόρμα, κίνητρο και...Φαλκάο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Falcao-MonacoΑήττητη για 19 χρόνια παραμένει η Μονακό απέναντι στην Μονπελιέ, με τους Μονεγάσκους να βλέπουν την κορυφή, απο την 2η θέση. Την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας έχει η Οσέρ που φαντάζει ικανή να προχωρήσει με νίκη.

107. Μονπελιέ – Μονακό

Από το 1995 έχει να κερδίσει σε εντός έδρας παιχνίδι της την Μονακό, η Μονπελιέ που φέτος έχει αλλάξει τους στόχους της και παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Απέναντι στην παρέα του Φαλκάο, το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο. Άλλωστε η ομάδα του Ρανιέρι με νίκη απόψε πιάνει την Παρί στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι πάντως μετρούν 11 ισοπαλίες σε 19 ματς πρωταθλήματος, ενώ το σκορ που εμφανίζεται συχνά στα παιχνίδια τους είναι το 1-1. Από την άλλη πλευρά η Μονακό έχει σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της στην κατηγορία. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα τo under έχει την τιμητική του στα παιχνίδια των Μονεγάσκων.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.80)

102. Οσέρ – Αρλ

Μόλις σε ένα παιχνίδι της εντός έδρας δεν κατάφερε να σκοράρει η Οσέρ, που δεν έχει ηττηθεί στο Αμπέ Ντεσάμπ από καμία ομάδα φέτος. Δοκιμάζει τις δυνάμεις της απέναντι στην Αρλ, που δέχεται με δυσκολία γκολ. Οι γηπεδούχοι έχουν πάντως την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και φαντάζουν το ακλόνητο φαβορί για την νίκη. Απέχουν αρκετά από την πρώτη τριάδα, αλλά η διαφορά καλύπτεται, φτάνει να αρχίσουν να παίρνουν βαθμούς και εκτός έδρας.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.85)

104. Τουρ – Καέν

Αήττητη παραμένει στην έδρα της η Τουρ και μετά από οκτώ αγώνες έχει πετύχει τέσσερις νίκες. Μάλιστα στις τρεις από αυτές έχει εμφανιστεί και το οver, αφού έχει επιθετικές αρετές, ενώ παρουσιάζει και κάποια κενά στην άμυνα της. Η Καέν από την άλλη πλευρά έχει θέσει υψηλούς στόχους φέτος και δεν θα κάτσει στην άμυνα. Έτσι και αλλιώς παίζει αρκετά ανοικτά και θα προσπαθήσει να σκοράρει πρώτη, προκειμένου να διαχειριστεί όπως αυτή θέλει το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας εκτός έδρας, έχοντας σκοράρει 18 φορές.

Πρόταση: Over 2.5 (www.stoiximan.gr 2.05)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X