ΑΕΚ: Ο Πόνσε αναμένεται στις 21:25 στην Αθήνα

Οι Ιταλοί συνδέουν τον Πόνσε και με την Μπρέσια
Photo Credits: INTIME

Καθυστέρηση σχεδόν μίας ώρας έχει η πτήση του Έκι Πόνσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με καθυστέρηση μίας ώρας θα φτάσει ο Έκι Πόνσε στην Αθήνα.

Παρότι αναμενόταν σε λίγο να πατήσει Ελλάδα, η πτήση του Αργνετινού τεχνικού από τη Γένοβα είχε καθυστέρηση μίας ώρας περίπου και αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα στις 21:25. Ο «Τανκ» θα βγει από την έξοδο «Β» του «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μάλιστα αρκετός κόσμος αναμένεται να υποδεχθεί τον Έκι Πόνσε παρότι είμαστε μέσα στον Αύγουστο ακι είναι Κυριακή.

Δείτε τα στοιχεία της πτήσης:

ΑΕΚ: Ο Πόνσε αναμένεται στις 21:25 στην Αθήνα

Η «Ένωση» ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Αργεντινού φορ, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους». Η ΑΕΚ δαπάνησε ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του από την Έλτσε, ενώ οι δικές του απολαβές θα είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο «Τανκ» θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος την Δευτέρα μετά την προπόνηση θα δει αν μπορεί να τον υπολογίζει για τα παιχνίδια με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Άλλωστε ο Πόνσε ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της Έλτσε από την πρώτη κιόλας μέρα, ενώ συμμετείχε και σε όλα τα φιλικά που έδωσε η ισπανική ομάδα. Έτσι, από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι σε άριστο επίπεδο και απλώς χρειάζεται κάποιο διάστημα προσαρμογής με τους υπόλοιπους παίκτες. Φυσικά η πρόσφατη πρώτη θητεία του στην ΑΕΚ και το γεγονός ότι γνωρίζει καλά τη χώρα θα τον βοηθήσει στο να μπει άμεσα στο κλίμα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X