Μπάγερν για Μανέ: «Αβάσιμες οι κατηγορίες περί ρατσισμού»

Όλα δείχνουν αποχώρηση του Μανέ από Μπάγερν: Σκάνε προτάσεις από Σ. Αραβία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα βέλη του προς τη Μπάγερν εκτόξευσε ο σύμβουλος δημοσίων σχέσεων του Σαντιό Μανέ, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως οι λόγοι πίσω από την αποχώρηση του 31χρονου επιθετικού από το Μόναχο είχαν ρατσιστική χροιά. Κατηγορίες που φυσικά μόνο αναπάντητες δεν έμειναν από την πλευρά των Βαυαρών.

Μέσα από σχετική δήλωση η Μπάγερν χαρακτήρισε αβάσιμες τις κατηγορίες από το περιβάλλον του Σενεγαλέζου, αλλά στο τέλος θέλησε να λειάνει τις «γωνίες» της ευχόμενη καλή επιτυχία στον Μανέ στην Αλ Νασρ.

«Τερματίσαμε το συμβόλαιό μας με τον Σαντιό Μανέ κοινή συναινέσει. Κατηγορίες περί ρατσισμού, όπως μεταφέρονται πάλι από το περιβάλλον του Σαντιό, πάντα ήταν και παραμένουν αβάσιμες εξ αρχής. Επίσης ο προπονητής μας, Τόμας Τούχελ, δεν είπε ποτέ ότι δεν μπορεί να τον χρησιμοποιεί στους αγώνες.

Η Μπάγερν εκτίμησε τον Σαντιό Μανέ ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή. Δυστυχώς οι κοινοί μας στόχοι, τους οποίους θέσαμε με τη μεταγραφή του, δεν έχουν εκπληρωθεί. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε στο Σαντιό τα καλύτερα και καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X