Άμυνα από …γρανίτη

Άμυνα από …γρανίτη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK amynaΤο enwsi.gr σας έχει αποκαλύψει την ύπαρξη ενδιαφέροντος για τέσσερις παίκτες που συγκεντρώνουν όλα τα στοιχεία για να φορέσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα. Πρόκειται για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο του Πανιωνίου, τον Δημήτρη Κουρμπέλη του Αστέρα Τρίπολης, του Γιώργου Σαρρή του Εργοτέλη, αλλά και του Βαγγέλη Μόρα της Βερόνα.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος του Πανιωνίου, μετρά φέτος 15 συμμετοχές με την ομάδα του και αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» της άμυνας της ομάδας του Παναγόπουλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κιτρινόμαυροι έχουν τσεκάρει ουκ ολίγες φορές τον 24χρονο στόπερ και ετοιμάζονται να κάνουν την επόμενη και οριστική κίνηση.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης παραμένει πάντα στο προσκήνιο, αφού είναι μια από τις περιπτώσεις που δεν μπορείς να αφήσεις να περάσει. Στην ΑΕΚ έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές, το θέμα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι απομένει η επικοινωνία των διοικούντων για να επέλθει οριστική συμφωνία. Άλλωστε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ψηθεί στο ενδεχόμενο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή διεθνή, σε εξαιρετική ηλικία (μόλις 20 χρονών), που μπορεί να βοηθήσει στα μετόπισθεν της ΑΕΚ, από την νέα χρονιά.

Το enwsi.gr σας αποκάλυψε τα ξημερώματα της Κυριακής ότι ο Γιώργος Σαρρής του Εργοτέλη είναι βασικός υποψήφιος για να ντυθεί το καλοκαίρι στα κιτρινόμαυρα. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι “κλεισμένος”. Ωστόσο για ευνόητους λόγους , τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούν να  υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.  Ο 25χρονος στόπερ πάντως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ.

Αφήσαμε τελευταίο τον Βαγγέλη Μόρα. Γιατί αποτελεί εντελώς διαφορετική περίπτωση. Άλλωστε όπως έχετε διαβάσει, ο «Ιταλός» είναι μακράν ο πιο έμπειρος από τις περιπτώσεις που διαβάσατε. Και στην ΑΕΚ ποντάρουν πολύ στις παραστάσεις και στις εικόνες που έχει τα τελευταία χρόνια, παίζοντας στο Καμπιονάτο. Η Βερόνα μάλιστα θέλει να τον κρατήσει στις τάξεις της, ωστόσο ο ίδιος Λαρισαίος επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. Η παρουσία του Μόρα στην άμυνα δίνει ώθηση στα μετόπισθεν, ενώ μπορεί να βοηθήσει και τα νέα παιδιά, να ωριμάσουν ποδοσφαιρικά πιο γρήγορα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X