Ανάγκη για να πάρει ανάσες έχει ο Γεωργέας και ο Δέλλας το σκέφτεται

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

platellas-georgeasΟ Νίκος Γεωργέας στα 37 του χρόνια έχει αποδειχτεί ο πιο «συνεπής» παίκτης της ΑΕΚ από την αρχή της χρονιάς. Σε τέτοιο βαθμό που να μην βγαίνει ποτέ από την ενδεκάδα. Είτε γιατί ο προπονητής αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, είτε γιατί ο «Φούλης» αποτελεί ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει στο ρόστερ αυτή την στιγμή.

Στην χθεσινή προπόνηση ο Δέλλας φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του αναφορικά για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Περαμαϊκό. Δοκιμάζοντας στην μεγαλύτερη διάρκεια του οικογενειακού διπλού  τους, Σταθάκη, Τσιρίλο, Αργυρίου, Πεταυράκη, Ρόβα, Κορδέρο, Πλατέλλα, Γροντή, Ανάκογλου και Ντακόλ. Με τον Ιβάν Μπρέσεβιτς να μένει εκτός λόγω προβλήματος.

Ο Γεωργέας μπήκε κάποια στιγμή στη θέση του Τσιρίλο, στην άμυνα, ωστόσο τα τελικά πλάνα του προπονητή θα ξεκαθαρίσουν μετά και την σημερινή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 15.00.

Είναι πολύ πιθανό ο Γεωργέας να μείνει στον πάγκο για να πάρει ανάσες. Είναι κάτι που στο μυαλό του προπονητή βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά δεν βρήκε την ευκαιρία να το πράξει.  Ο έμπειρος άσσος της Ένωσης δείχνει σημάδια κόπωσης στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ και ίσως ήρθε η ώρα να βγει από την ενδεκάδα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X