Φτάνει Ελλάδα και πιάνει δουλειά ο Πόνσε

Φτάνει Ελλάδα και πιάνει δουλειά ο Πόνσε
Photo Credits: INTIME

Ο Έκι Πόνσε έρχεται σήμερα το βράδυ στην Αθήνα από την Ισπανία κι από αύριο τίθεται στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιστροφή του Έκι Πόνσε στην ΑΕΚ μετά από τέσσερα χρόνια ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και με τη… βούλα.

Η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού φορ, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους».

Η ΑΕΚ δαπάνησε ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του από την Έλτσε, ενώ οι δικές του απολαβές θα είναι 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο 26χρονος άσος προσγειώνεται απόψε (20:35) στο «Ελ. Βενιζέλος» από την Ισπανία και επι αύριο κιόλας, θα πάρει την πρώτη του γεύση από τους ανθρώπους της ομάδας στα Σπάτα.

Μάλιστα, ο «Τανκ» θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και δεν αποκλείεται να είναι ακόμη και στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, την Τρίτη στην Opap Arena για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Αυτό θα κριθεί από την απόφαση του Αλμέιδα αναφορικά με την προσαρμογή του συμπατριώτη του.

Άλλωστε ο Πόνσε ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της Έλτσε από την πρώτη κιόλας μέρα, ενώ συμμετείχε και σε όλα τα φιλικά που έδωσε η ισπανική ομάδας. Έτσι, από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι σε άριστο επίπεδο και απλώς χρειάζεται κάποιο διάστημα προσαρμογής με τους υπόλοιπους παίκτες. Φυσικά η πρόσφατη πρώτη θητεία του στην ΑΕΚ και το γεγονός ότι γνωρίζει καλά τη χώρα θα τον βοηθήσει στο να μπει άμεσα στο κλίμα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X