Καζάνι που βράζει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν την ΑΕΚ: «Επίθεση» των οργανωμένων οπαδών στον Μπίστσαν

Καζάνι που βράζει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν την ΑΕΚ: «Επίθεση» των οργανωμένων οπαδών στον Μπίστσαν
Photo Credits: INTIME

Βαρύ το κλίμα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν το ματς με την ΑΕΚ με τους οργανωμένους οπαδούς να επιτίθενται στον Ιγκόρ Μπίστσαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ βαρύ το κλίμα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ τρεις μέρες πριν το πρώτο ματς με την ΑΕΚ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League με τους οργανωμένους να «κράζουν» τον Ιγκόρ Μπίστσαν, όπως αναφέρεται εκτενώς στα ρεπορτάζ του κροατικού Τύπου.

Χαμός στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά την γκέλα (0-0) στο κροατικό πρωτάθλημα με την Γκόριτσα. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας δίνουν διορία στον Ιγκόρ Μπίστσαν μέχρι τις 15 Αυγούστου και τη ρεβάνς με την ΑΕΚ αναφέροντας χαρακτηριστικά σε αναρτήσεις τους στα social media πως «αν η Ντιναμό αποκλειστεί από την ΑΕΚ, ο Μπίστσαν θα γίνει… πρώην».

«Είναι ντροπή και απαράδεκτο να χάνεις πέντε βαθμούς στους τρεις πρώτους γύρους και δύο ακόμη εντός έδρας παιχνίδια», αναφέρεται σε άλλη ανάρτηση εννοώντας και την ήττα της πρεμιέρας με 2-1 μέσα στο Ζάγκρεμπ από τη Χάιντουκ του Μάρκο Λιβάγια.

«Ιγκόρ, φύγε για να διορθωθούν όλα αυτά. Και πάρε τον σκάουτερ Σίμιτς μαζί σου. Κοιμάσαι στον πάγκο», είναι ακόμη ένα σχόλιο.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X