Βλέπει και Παυλίδη η Μπενφίκα

Βλέπει και Παυλίδη η Μπενφίκα
Photo Credits: INTIME

Στη λίστα της Μπενφίκα ο Βαγγέλης Παυλίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπενφίκα είναι πολύ πιθανό να βγει στην αγορά για επιθετικό, από τη στιγμή που θα προχωρήσει στην πώληση του Ράμος και ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι στη λίστα της. Ο 24χρονος επιθετικός, που είχε αποκτηθεί το 2021 από την Βίλεμ για 2,5 εκατ. ευρώ, προέρχεται από μια σπουδαία σεζόν στην Ολλανδία μετρώντας 22 γκολ και 14 ασίστ σε 40 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Γι’ αυτό και έχει συγκεντρώσει τα φώτα πάνω του, μιας κι αρκετές ομάδες επιδιώκουν την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ρεπορτάζ, η Μπενφίκα δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση στους Ολλανδούς για την απόκτηση του. Ολα αυτά σε περίπτωση που δεν προχωρήσει τελικά η μεταγραφή του Λούκας Μπελτράν από την Ρίβερ Πλέιτ. Οπως τονίζεται μάλιστα από τους Πορτογάλους, το προσεχές διάστημα οι «Αετοί» θα γνωρίζουν αν θα προχωρήσουν για την απόκτηση του Παυλίδη ή θα χρειαστεί να στραφούν σε διαφορετικές λύσεις για την ενίσχυση στην αιχμή του δόρατος.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X