Στις 02:45 τα ξημερώματα στην Ελλάδα ο Ελ Κααμπί για τον Ολυμπιακό

Στις 02:45 τα ξημερώματα στην Ελλάδα ο Ελ Κααμπί για τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Ο Ελ Κααμπί αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας στις 02:45 τα ξημερώματα της Κυριακής (6/8) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός ενισχύεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού. Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τον ποδοσφαιριστή που έψαχαν στο πρόσωπο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο 30χρονος Μαροκινός επιθετικός αναμένεται να προσγειωθεί στη χώρα μας τα ξημερώματα της Κυριακής (6/8) και συγκεκριμένα στις 02:45, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας.

Ο Ελ Κααμπί είχε μείνει ελεύθερος από την Αλ Σάαντ το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα για δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα έως και ένα 24ωρο πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Γκενκ και ο Μαροκινός στράικερ αναμένεται να δηλωθεί.

Το προφίλ του Ελ Κααμπί

Γεννημένος στην Καζαμπλάνκα στις 25 Ιουνίου 1993, ο Ελ Κααμπί άρχισε την επαγγελματική σταδιοδρομία του από την τοπική Ρασίνγκ ως αριστερό μπακ, λόγω της ταχύτητας και της αντοχής του. Μετατοπίστηκε σε αμυντικό μέσο, επιθετικό μέσο και όταν έδειξε δεινότητα στο σκοράρισμα έγινε σέντερ φορ και μάλιστα ηγήθηκε του προβιβασμού της ομάδας.

Το 2017 πήρε μεταγραφή στην Μπερκάν, ως πρώτος σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας, οδηγώντας την στην κατάκτηση του κυπέλλου. Το 2018 πωλήθηκε στην κινεζική Χεμπέι για 6.500.000 ευρώ, αγωνιζόμενος μαζί με τους Εσεκιέλ Λαβέτσι και Χαβιέρ Μαστσεράνο.

Τον Ιούλιο του 2019 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Γουιντάν ως δανεικός και τον Σεπτέμβριο του 2020 υπέγραψε στην ίδια ομάδα ως ελεύθερος. Έπειτα από 26 γκολ σε 43 αγώνες όλων των διοργανώσεων το 2020-2021 (πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Μαρόκου), η Χατάισπορ άδραξε την ευκαιρία και τον απέκτησε.

Στην πρώτη σεζόν του στην Τουρκία σκόραρε 18 φορές σε 32 αγώνες πρωταθλήματος και τη νέα σεζόν οκτώ σε 21. Οι φονικοί σεισμοί τον περασμένο Μάρτιο που οδήγησαν τον σύλλογο να αποσυρθεί από τον πρωτάθλημα έστειλαν τον Ελ Κααμπί στο Κατάρ και την Αλ Σαντ μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου σημείωσε έξι γκολ σε έντεκα αγώνες.

Στην εθνική ομάδα αγωνίζεται από το 2018 και το Πρωτάθλημα Εθνών Αφρικής, όπου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης και πρώτος σκόρερ με εννέα γκολ. Μέσα στο 2018 είχε 11 γκολ σε 14 αγώνες με την εθνική ομάδα, συμμετέχοντας και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Το 2020 σκόραρε στον τελικό του Πρωταθλήματος Εθνών Αφρικής, με το Μαρόκο να διατηρεί τα σκήπτρα στη διοργάνωση. Συνολικά μετράει 20 γκολ σε 37 αγώνες.

ΑΕΚ Talk: Ολες οι εξελίξεις για την ΑΕΚ με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X