Ο Κεκ θυμήθηκε την ΑΕΚ και τον Λιβάγια - Όσα ανέφερε για το ματς της Ένωσης με τη Ντιναμό

Ο Κεκ θυμήθηκε την ΑΕΚ και τον Λιβάγια - Όσα ανέφερε για το ματς της Ένωσης με τη Ντιναμό
Photo Credits: INTIME

Τα ματς της ΑΕΚ με τη Ριέκα στον όμιλο του Europa League θυμήθηκε σε συνέντευξή του στην Κροατία ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Ματίας Κεκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κεκ έχοντας περάσει για πέντε χρόνια από την Κροατία με τη Ριέκα που το 2017 την οδήγησε στο πρωτάθλημα, κλήθηκε να μιλήσει στην ιστοσελίδα «index.hr» για τη Ντιναμό, τη Χάιντουκ και την πρώτη ομάδα του ενόψει και των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων των δύο πρώτων.

«Οι κροατικοί σύλλογοι έκαναν ένα υπέροχο ξεκίνημα στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν, κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο. Έξι παιχνίδια, έξι νίκες στην αρχή, αλλά είναι μόνο η αρχή και κανείς δεν σου εγγυάται τίποτα στην Ευρώπη. Οπότε όταν βλέπεις την κλήρωση, αναρωτιέσαι θα πρέπει να σκοτωθεί κάποιος αν αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ; Όχι, διότι οι αντίπαλοι δεν είναι σύλλογοι που δεν επενδύουν, που δεν έχουν καλούς παίκτες και δεν έχουν σχέδιο».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η γνώμη του για τον Μάρκο Λιβάγια, ο Κεκ θυμήθηκε… την ΑΕΚ. «Συνάντησα τον Λιβάγια δύο φορές και είναι εξαιρετικός τύπος, μας κατέστρεψε με την ΑΕΚ κόντρα στη Ριέκα», ανέφερε. «Μερικές φορές δεν είναι στο γήπεδο και κάποιος θα τρελαινόταν να τον κοιτάζει, αλλά μετά αστράφτει», συμπλήρωσε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X