Ο Μελισσανίδης «χρυσώνει» τον Πόνσε: «Τριετές ή τετραετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο»

Ο Μελισσανίδης «χρυσώνει» τον Πόνσε: «Τριετές ή τετραετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο»
Photo Credits: INTIME

Deal άνω των 8,5 εκατ. ευρώ για Πόνσε η ΑΕΚ μαζί με τα χρήματα που θα πάρει η Έλτσε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «As»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστιο θα είναι το deal της ΑΕΚ με την Έλτσε και τον Πόνσε, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ισπανική εφημερίδα «As».

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα μιλάμε για μία κίνηση άνω των 8,5 εκατ. ευρώ όπως προκύπτει από τα νούμερα που αναφέρουν οι Ίβηρες. Και πάμε να εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε με βάση τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ.

Κατ’ αρχήν, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα των Ισπανών, η ΑΕΚ θα πληρώσει ένα ποσό που αγγίζει τα τέσσερα εκατ. ευρώ στην Έλτσε για τον ποδοσφαιριστή. Ποσό που δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ουτε διαψευστεί από την ΑΕΚ και πιθανώς έχει βάση, ανταποκρίνεται δηλαδή στην πραγματικότητα.

Όσο για τον Πόνσε θα υπογράψει συμβόλαιο-μαμούθ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της «As» ο παίκτης αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» με βασιλικές… αποδοχές. Θα βάλει υπογραφή σε συνεργασία τριών ή τεσσάρων ετών με την Ένωση με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν καθαρά το 1,5 εκατ. ευρώ!

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X