Βράβευση για την ΑΕΚ στην εκδήλωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ping_pong_logoTο βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Περισσότερα από 150 άτομα , ανάμεσά τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες, γονείς αθλητών, επίσημοι από άλλους φορείς και φυσικά το διοικητικό συμβούλιο και διοικητικοί υπάλληλοι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., έδωσαν το “παρών”, ενώ στην διάρκεια της γιορτής απονεμήθηκαν τα έπαθλα στις πρωταθλήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων της ιεραρχίας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Ανάμεσα στα σωματεία που βραβεύτηκαν για την περσινή σεζόν ήταν και η ομάδα της ΑΕΚ, για τη 2η θέση που κατέκτησε στο πρωτάθλημα της Α΄Αττικής ανδρών. Να θυμίσουμε ότι οι αθλητές που αποτέλεσαν το περσινό ρόστερ και συνέβαλαν στην πορεία ανόδου για τη Β’ Εθνική Κατηγορία και τη 2η θέση του περσινού πρωταθλήματος είναι οι Φωτόπουλος Διονύσης, Κυριακόπουλος Γιώργος, Παπάζογλου Γιώργος, Ευαγγελίδης Βαγγέλης, Καπογιαννόπουλος Αργύρης και Αλευρομάγειρας Νίκος, με προπονητή το Στέφανο Κορώνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X