Όλα ανοιχτά με Σηφάκη, σε ανοικτή επικοινωνία με την ΑΕΚ

Όλα ανοιχτά με Σηφάκη, σε ανοικτή επικοινωνία με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sifakisΌσο μένει στον Ατρόμητο ο διεθνής τερματοφύλακας τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να ντυθεί το καλοκαίρι στα κιτρινόμαυρα. Καμία συμφωνία του Σηφάκη με τον Εργοτέλη, παρά τα όσα διαρρέονται.

Ο Μιχάλης Σηφάκης είναι ο τερματοφύλακας που θέλουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας απ’ την επόμενη σεζόν. Η εμπειρία του, αλλά και ο ηγετικός του χαρακτήρας αποτελούν δύο στοιχεία που έχουν εκτιμήσει οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι οποίοι εδώ και καιρό βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί του, χωρίς όμως να έχει προκύψει η παραμικρή συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr από την Κρήτη, ο 29χρονος γκολκίπερ δε λέει “όχι” στην προοπτική να φορέσει τη φανέλα του δικεφάλου ακόμα και στη Football League, αφού πιστεύει πολύ στην άμεση και δυναμική επιστροφή της ομάδας στη Super League.

Αυτή την περίοδο ο διεθνής τερματοφύλακας έχει χάσει τη θέση του στα δοκάρια του Ατρόμητου από τον Λουίτζι Τσέναμο και σύμφωνα με δημοσιεύματα έψαχνε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο ίδιος ποτέ δεν παραδέχθηκε κάτι τέτοιο, αν και είναι γεγονός ότι ο Εργοτέλης τον θέλει όσο κανέναν άλλον για να γίνει ο νέος ηγέτης στο Παγκρήτιο στάδιο. Δεν είναι όμως μόνο οι Κρητικοί αυτοί που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Σηφάκη, ώστε να τον εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως παραμένει κανονικά στον Ατρόμητο και προσδοκά στην επιστροφή του στην ενδεκάδα, η οποία θα του κρατήσει ανοιχτή και την “πόρτα” της Εθνικής ομάδας.

Απ’ την ΑΕΚ του έχουν ξεκαθαρίσει ότι τον θέλουν και όπως όλα δείχνουν, σε περίπτωση που δεν αλλάξει άμεσα ποδοσφαιρική “στέγη”, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο το καλοκαίρι. Αντίθετα αν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο υπογράψει σε άλλη ομάδα, τότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα απομακρυνθεί το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ένωση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X