Η ιστορία της ΑΕΚ δεν γράφεται, δεν λέγεται, είναι ΙΔΕΑ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και τύχη εύχομαι το 2014 και ότι καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα. Επιστρέφουμε, αυτό θέλω να το νιώσουν όλοι οι εχθροί μας και να γίνει το συντομότερο και με τον καλύτερο τρόπο να πάμε στο ΣΠΙΤΙ μας!!! Ο απολογισμός της χρονιάς που έφυγε ήταν ότι καλύτερο για το τμήμα μας με το νταμπλ και ότι μας αγκάλιασε ο κ.Λαζόπουλος και πιστεύει σε εμάς. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και εύχομαι να κατακτήσουμε και φέτος το νταμπλ! Γενικότερα στην αγαπημένη μας ομάδα δεν ήταν όμως καλή η χρόνια. Ζήσαμε ότι χειρότερο έχει γίνει στην ιστορία του συλλόγου τον υποβιβασμό, μια μαύρη σελίδα που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε και να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί και να έχουμε μόνο να το λέμε στους απογόνους μας και να μην το ξανά ζήσουμε ποτέ γιατί δεν το αξίζει αυτός ο σύλλογος και αυτός ο κόσμος!!

Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό πρέπει να το λέμε και να το δείχνουμε και αυτό όχι για τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα απλά γιατί η ιστορία μας δεν γράφετε δεν λέγεται γιατί απλά είμαστε ΙΔΕΑ!

Η χρόνια βέβαια δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο με την απόφαση του Μιχάλη Παυλή να σταματήσει την ενεργό δράση μόλις στα 24 και αυτό λόγο υγείας. Θα μας λείψει η ψυχή του το πείσμα και η θέληση του να βοηθήσει την αγαπημένη μας ομάδα ακόμα και όταν δεν ήταν καλά. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου από εδώ και πέρα η ζωή του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και να βοηθήσει από κάποιο άλλο πόστο. Είμαι σίγουρος πως θα το θέλει πολύ και αυτός!

Και πάλι Καλή Χρονιά σε όλους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X