Το... αφεντικό που τρελάθηκε και η ΑΕΚ που παραμένει στη... λύσσα!

Το... αφεντικό που τρελάθηκε και η ΑΕΚ που παραμένει στη... λύσσα!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τις κινήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη στο κομμάτι των μεταγραφών και την ομάδα του Αλμέιδα που είναι σε μεγάλη... πείνα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι στιγμές, κινήσεις, επιλογές και τελικά μεταγραφές, τα οποία προδίδουν διαθέσεις, επιθυμίες, ψυχολογική κατάσταση και τελικά προθέσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη του club που τις κάνει. Όπως και αυτό το καλοκαίρι που είναι ξεκάθαρο ήδη σε ποιον ανήκει σχετικά με τις προσθήκες, τις ανανεώσεις, την απογείωση του ρόστερ, τη διατήρηση αυτού και όχι του κλασικού ελληνικού ξεπουλήματος. Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης απογείωσαν τα δεδομένα για το καλοκαίρι αυτό που διανύουμε και δεν χρειάζεται πάρα να ρίξουμε μια ματιά για να το εμπεδώσουμε αυτό στα πεπραγμένα έως σήμερα, αν και ταμείο θα κάνουμε και στο τέλος, δεδομένα αφού ολολοκληρωθούν τα πάντα.

Δεν θα ήταν εκτιμώ υπερβολή αν μιλήσουμε για το, έως τώρα, καλύτερο καλοκαίρι της ΑΕΚ σε επίπεδο διατήρησης ροστερ και απογείωσης αυτού μέχρι τώρα! Αν θεωρεί κανείς ότι υπερβάλω μην πηγαίνει ο νους του στο τι θα ήθελε εκείνος, αλλά το τι περίμενε ότι θα έχει συμβεί έως τώρα στον Δικέφαλο στη διάρκεια του καλοκαιριού. Το πιο σημαντικό γεγονός από όλα είναι αρχικά για εμένα ότι το δυναμικό διατηρήθηκε το ίδιο και η χημεία – ομοιογένεια απογειώθηκε, κάτι που λανθασμένα δεν είχε συμβεί το 2018-2019 με αποτέλεσμα να πετύχει εφήμερη χαρά η ΑΕΚ και να χάσει τη σεζόν μετά…

Στο σήμερα όμως. Το… αφεντικό τρελάθηκε και αυτό επιβεβαιώθηκε στην κίνηση απόκτησης του Εζεκίελ Πόνσε που τον φέρνει στην ΑΕΚ ξανά. Γιατί αντικειμενικά αν κρίνουμε από τους φορ που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ, δεν ήταν δα και τρελή ανάγκη για έναν τόσο σπουδαίο επιθετικό, αλλά είπαμε, εκτός του ότι το …αφεντικό τρελάθηκε, γνωρίζει ότι μια ευκαιρία δεν την αφήνεις να πάει χαμένη! Στα 26 του ο Αργεντινός επιθετικός είναι εξαιρετική περίπτωση για άμεσα και για επένδυση παράλληλα, αλλά κυρίως για το σήμερα και το αύριο για την ΑΕΚ, δεν υπήρχε ποτέ καμία περίπτωση να την αφήσει να πάει χαμένη και ακόμη περισσότερο σε αντίπαλο, αφού δεν υπήρχε μόνο ο ΠΑΟΚ που ενδιαφέρθηκε!Το... αφεντικό που τρελάθηκε και η ΑΕΚ που παραμένει στη... λύσσα!

Υπάρχει πείνα στην ΑΕΚ του Αλμέιδα και τον κόσμο!

Επίσης μια επισήμανση εδώ: μη πέφτετε στην παγίδα πως ο Αργεντινός φορ ήρθε άρα θα πουληθεί ο Λιβάι Γκαρσία! Αυτό είναι κάτι που λυσσάνε και παρακαλάνε (γι’ αυτό και το επικοινωνούν) οι αντίπαλοί μας. Τέτοια λύσσα για να μάθουν ότι θα φύγει ο Λιβάι γι αυτό έρχεται ο Πόνσε, δεν θυμάμαι στο παρελθόν, από την άλλη δεν θυμάμαι και τέτοιο αντίστοιχο καλοκαίρι το παρελθόν για την ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης επιμένει ότι δεν δίνει φέτος τον διεθνή άσο από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Για να το λέει ξανά και ξανά είναι επειδή το πιστεύει και το εννοεί. Όχι μόνο γιατί βλέπει την αγωνιστική του κατάσταση, που είναι σημαντικό, αλλά επειδή ξέρει ότι του χρόνου μπορεί να κερδίσει ακόμη περισσότερα.

Να ήταν μόνο όμως η… τρέλα του Μελισσανίδη καλά θα ήταν, ήρθε και ταίριαξε με την πείνα της ομάδας, γιατί η ΑΕΚ του Αλμέιδα και ο ίδιος, πεινάνε πάρα πολύ… Για επιπλέον επιτυχίες, για νίκες, για να γράψουν ιστορία επιπλέον, εντός και εκτός συνόρων. Στο τέλος της ημέρας αυτό έχει σημασία, πάντα, η ΑΕΚ και να γράφει ιστορία πλέον, στης Φιλαδέλφειας τα μέρη. Υπομονή για όλα τα άλλα, ηρεμία, η διοίκηση έκανε όσα έπρεπε, το ίδιο και ο Ματίας Αλμέιδα, σειρά έχει ο κόσμος να δώσει βοήθεια στα δύσκολα που φτάνουν. Διότι υπενθυμίζω πως όσα σωστά κι αν έγιναν απαιτείται υπέρβαση για να φτάσει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει, στον κόσμο των αστεριών, χωρίς τον κόσμο τίποτα δεν θα μπορεί να γίνει πράξη!

Πάμε λοιπόν ενωμένοι, φτιαγμένοι, συσπειρωμένοι για τη μεγάλη ιστορική βραδιά της Τρίτης στις 8 Αυγούστου… Να ζήσουμε μια ευρωπαϊκή Νέα Φιλαδέλφεια ξανά, που θα δώσει στην ομάδα ώθηση για νίκη που θα φέρει προβάδισμα πρόκρισης στην ΑΕΚ. Είναι το καλοκαίρι μας: με αγορά Πινέδα, ανανέωση Λιβάι Γκαρσία, απόκτηση Πόνσε, αλλά και ενίσχυση και διατήρηση του ρόστερ για να μην ξεχνιόμαστε… Αλλά και όλα αυτά να μην είχαν συμβεί, υπάρχει πιο όμορφη, ερωτική, δική μας ΑΕΚ να στηρίξουμε από αυτή με τη τυπάρα στην άκρη του πάγκου: τον Ματίας Αλμέιδα; Δεν υπάρχει ντε…

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X