Θέμα γοήτρου για την ΑΕΚ η τήρηση ίσων όρων για τα επεισόδια στο Αιγάλεω

Τα ρίχνει όλα στην ΑΕΚ το Αιγάλεω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epeisodia1Είναι σαφές, πως ο πόλεμος ξεκίνησε. Ο πόλεμος με το «κόκκινο» παρασκήνιο που διοικεί υπό συνθήκες χούντας για μια 20ετία σχεδόν το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να ξεκινήσει από τώρα. Και όλα δείχνουν πως μια πρώτη μάχη θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες κατά την εκδίκαση των επεισοδίων που σημάδεψαν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Αιγάλεω.

Τις ώρες που ακολούθησαν το παιχνίδι, βγήκαν στην επιφάνεια τρομερά στοιχεία που δείχνουν τη δύναμη του παρακράτους. Το Αιγάλεω ήταν τιμωρημένο από την ΕΠΟ (αυτή που θα κληθεί να δικάσει δηλαδή), αλλά η ποινή ξεχάστηκε για να παίξει με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ. Ο κόσμος του Αιγάλεω ή όσοι εμφανίστηκαν ως κόσμος του Αιγάλεω, ήταν στα κάγκελα πριν καν ξεκινήσει το ματς, θαρρείς και υπάρχει κάποια παραδοσιακή κόντρα.

Για την ΑΕΚ είναι σημαντικό, αποτελεί θέμα γοήτρου, αλλά και ουσίας, να τηρηθούν ίσοι όροι στην εκδίκαση της υπόθεσης. Για την ΑΕΚ η «κόκκινη γραμμή» φαίνεται πως είναι η αφαίρεση βαθμών. Στην Ενωση θεωρούν πως όσα συνέβησαν δικαιολογούν πρόστιμο και αποκλεισμό της έδρας, αλλά η αφαίρεση βαθμών θα είναι πρόκληση. Και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από νομικής πλευράς, ώστε να μην υπάρξει τέτοια ποινή για την ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X