Ολοένα και κερδίζει πόντους η επιστροφή του Βαγγέλη Μόρα στην ΑΕΚ

Μόρας εναντίον Ιγκουαϊν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

morasΟ Βαγγέλης Μόρας δεν είναι κάποιο καινούργιο όνομα που βγαίνει στην επιφάνεια για μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ. Για τον 32χρονο στόπερ έχετε διαβάσει στο enwsi.gr, όπως και για τις πιθανότητες που έχει, για να επιστρέψει στην Ένωση. Στην ΑΕΚ όμως φαίνεται ότι αρχίζει να κερδίζει περισσότερους πόντους ο λαρισαίος στόπερ, που είναι μια περίπτωση εξαιρετική για τα δεδομένα της ομάδας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής άλλωστε έχει τονίσει στο παρελθόν ότι επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. «Όλα θα εξαρτηθούν από το γεγονός πως του χρόνου η κόρη μου θα πάει στο δημοτικό σχολείο. Την βάζω πάνω από οτιδήποτε». Ήταν η τελευταία του τοποθέτηση σε συνέντευξη που έδωσε, ενώ είχε αναφερθεί και στο πρότζεκτ της ΑΕΚ. «Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ που τρέχει αυτή την στιγμή. Και έχει αναλάβει ένας πρόεδρος που είναι πετυχημένος και που κατά το παρελθόν έχει κερδίσει πρωταθλήματα. Έχω παίξει τέσσερα χρόνια σ’ αυτή την ομάδα. Αν υπάρξει ενδιαφέρον και αν υπάρξει θέληση και από τις δυο πλευρές, το μόνο εύκολο θα είναι να υπάρξει συμφωνία».

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μόρας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι απο την Βερόνα, με την οποία μετράει φέτος συνεχόμενα 90λεπτα. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει γνώση των απαιτήσεων που υπάρχουν στην ΑΕΚ, ενώ με την παρουσία του στο Καμπιονάτο έχει πλέον παραστάσεις και εμπειρίες για να μπορέσει να ηγηθεί της κιτρινόμαυρης άμυνας.  Μένει να γίνει μια σοβαρή προσέγγιση από τους ανθρώπους της ομάδας,  που θα τον πείσει να φορέσει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Παράλληλα φαίνεται να απομακρύνεται η περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη. Οι κιτρινόμαυροι φαίνεται να έχουν ενδοιασμούς για την ηλικία του διεθνή στόπερ, ο οποίος μετά το καλοκαίρι θα έχει στην πλάτη του και ένα Μουντιάλ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X