Επιβεβαίωση enwsi.gr: Η ΑΕΚ «έδεσε» για δύο χρόνια την Ροσίρ Καλντερόν!

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Η ΑΕΚ «έδεσε» για δύο χρόνια την Ροσίρ Καλντερόν!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανανέωσε την συνεργασία της με την Ροσίρ Καλντερόν η οποία έκανε την διαφορά την περσινή σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την παραμονή της Ροσίρ Καλντερόν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της  ΑΕΚ, ολοκλήρωσε τις φετινές μεταγραφικές της κινήσεις.

Η κορυφαία Κουβανή αθλήτρια είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με την διοίκηση της Ερασιτεχνικής για να συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινόμαυρα» όπως είχε αναφέρει ήδη το enwsi.gr και σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΑΕΚ όχι μόνο κράτησε την Καλντερόν αλλά στο συμβόλαιο της υπάρχει και οψιόν για μια ακόμη σεζόν. Η Κουβανή ήταν η καλύτερη και η πιο σταθερή ξένη παίκτρια της περσινής σεζόν και παράλληλα υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στις τάξεις της ΑΕΚ για τον χαρακτήρα της. Με την παραμονή της Καλντερόν η «Ένωση» ολοκλήρωσε και τυπικά το ρόστερ της και ετοιμάζεται πλέον για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ροσίρ Καλντερόν για δύο ακόμα χρόνια! Η 38χρονη (28/12/1984) ακραία, ύψους 1.91 μ., υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα, και θα συνεχίσει να ενισχύει τη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η σπουδαία αθλήτρια μας από την Κούβα, που έχει αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο και αναμφισβήτητα αποτελεί «διαμάντι» για το ελληνικό πρωτάθλημα, θα συνεχίσει να είναι, ένα πολύ σημαντικό «κομμάτι» του παζλ του Γιουνούς Οτσάλ. Την περσινή χρονιά ήταν από τις καλύτερες παίκτριες του πρωταθλήματος, ενώ συνέβαλλε τα μέγιστα, προκειμένου η ΑΕΚ να κατακτήσει το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του τμήματος!

Ροσίρ, καλή επιτυχία!».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X