Μακρής: "Να δώσει ώθηση ο κόσμος"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

makrisΗ ΑΕΚ την Κυριακή (12/1) θα κάνει ποδαρικό στις επίσημες υποχρεώσεις της για το 2014 με το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό της Γλυφάδας και θέλει τον κόσμο στο πλευρό της. Για αυτόν τον λόγο ο γενικός αρχηγός της Ένωσης, Μάνος Μακρής έκανε κάλεσμα στους “κιτρινόμαυρους” φίλους ώστε να πάνε στο γήπεδο.

«Τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Η ομάδα μας, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο κατάφερε να είναι αρκετά ανταγωνιστική και να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από εδώ και πέρα κάθε βαθμός  θα μας φέρνει πιο κοντά στην καταξίωση. Στη προσπάθεια αυτή θέλουμε τους φιλάθλους μας να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να της δώσουν την ώθηση που χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους της. Για αρχή τους περιμένουμε την Κυριακή στο γήπεδο στην αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X