«Απόρθητο το Ιβανώφειο και με την ΑΕΚ»

«Απόρθητο το Ιβανώφειο και με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

iraklis_basketΟ Σάββας Χρυσόπουλος αποτελεί ένα τα βασικά γρανάζια του φετινού Ηρακλή. Η συμβολή του 24χρονου φόργουορντ μέσα από τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί από την αρχή της σεζόν, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αρκετά καλή πορεία που πραγματοποιεί ο σύλλογος στο πρωτάθλημα της Α2. Ο ύψους 1.96 καλαθοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί επίσης σε ΠΑΟΚ, Μαντουλίδη, ΜΕΝΤ και Φίλιππο Βέροιας μίλησε στη «Bluearena».

Για την εκτός έδρας επικράτηση επί του συλλόγου της Ημαθίας ανέφερε: «Το Σάββατο πήραμε μία πολύ δύσκολη και σημαντική νίκη. Ακολουθήσαμε τις εντολές του προπονητή μας στο έπακρο. Βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα, ήμασταν συγκεντρωμένοι στην επίθεση γι’ αυτό και σχεδόν στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε το προβάδισμα. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά και από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλαμε πιο πολύ τη νίκη. Αυτό το αποτέλεσμα μας έδεσε περισσότερο σαν ομάδα, καθώς από την αρχή της σεζόν αναζητούσαμε και μία εκτός έδρας επιτυχία».

Στη συνέχεια ο Χρυσόπουλος αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία που έχει πραγματοποιήσει ο σύλλογος: «Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι από τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Σίγουρα θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει λίγο καλύτερα αν είχαμε αποφύγει τις ήττες από τον Ερμή Λαγκαδά και τους Ικάρους Σερρών. Όμως δεν κοιτάμε πίσω, παρά μόνο μπροστά και το τι μπορούμε να καταφέρουμε από εδώ και πέρα».

Για το ματς που ακολουθεί στο Ιβανώφειο με την ΑΕΚ, ο 24χρονος δήλωσε: «Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς θα τεθούμε αντιμέτωποι με τη πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας. Εμείς όμως όλες αυτές τις ημέρες θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο. Με τον κόσμο μας στο πλευρό μας που τόσο πολύ μας έχει βοηθήσει έως τώρα, πιστεύω ότι μπορούμε να κρατήσουμε απόρθητο το Ιβανώφειο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X