O ΠΑΣ Γιάννινα παίρνει τον Γκάρο από την Ουρακάν

O ΠΑΣ Γιάννινα παίρνει τον Γκάρο από την Ουρακάν
Photo Credits: INTIME

Τον μεσοεπιθετικό Χούαν Γκάρο είναι έτοιμος να αποκτήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια σημαντική λύση για την επίθεση ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, συμφώνησε να αποκτήσει τον Χουάν Γκάρο.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Ουρακάν, αλλά δεν υπολογίζεται στα πλάνα της και ο παίκτης αναμένεται να έρθει δανεικός για έναν χρόνο στην ομάδα της Ηπείρου.

Μάλιστα, ο Γκάρο πρώτα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ουρακάν έως το 2024 και στη συνέχεια θα μετακομίσει στον ΠΑΣ με τη μορφή δανεισμού, ενώ θα υπάρχει στη συμφωνία και οψιόν αγοράς.

Μάλιστα, ο Αργεντινός άσος, που αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, αναμένεται στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο για να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Ο Γκάρο αγωνιζόταν στη Γοδόι Κρουζ και το 2018 τον απέκτησε η Ουρακάν. πό το καλοκαίρι του 2021 ως τον περασμένο Δεκέμβριο έπαιξε δανεικός στη Νιούελς Ολντ Μπόις

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X