Πουλάνε …σανό, αναφέρονται καθημερινά στην ΑΕΚ και προσφέρουν γέλιο

Πουλάνε …σανό, αναφέρονται καθημερινά στην ΑΕΚ και προσφέρουν γέλιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

protathlitisΕίναι σαφές ότι στο λιμάνι δείχνουν τρομοκρατημένοι από την δεδομένη επιστροφή της ΑΕΚ. Από την δυναμική που δείχνει σαν ποδοσφαιρικός οργανισμός. Και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Σε φίλους και εχθρούς. Καθημερινά άπαντες ασχολούνται με την ΑΕΚ του Μελισσανίδη και καταγράφεται το παραμικρό βήμα του ισχυρού άνδρα της Ένωσης.

Κάτι που έχει ενοχλήσει αφάνταστα τους λιμανίσιους που δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν και καθημερινά προσπαθούν να πλήξουν το γόητρο της ομάδας, αλλά και του ίδιου του «τίγρη». Χωρίς φυσικά να τα καταφέρουν. Το μόνο πράγμα που κάνουν είναι να πουλάνε …σανό στα πέριξ και με ειρωνείες  προσπαθούν να ζητούν και τα ρέστα. Χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό.

Ακόμα και σήμερα μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης, πρώτο θέμα συζήτησης είναι η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης. Με πρωτοσέλιδα που προκαλούν άφθονο γέλιο.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X