Γίνεται πλέον πρώτη επιλογή η ΑΕΚ και προσελκύει παίκτες για τις Ακαδημίες της

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zikosΟ Άκης Ζήκος στην συνέντευξη που είχε δώσει στο enwsi.gr, στις 27 Ιανουαρίου,  είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων και στην προτίμηση που δείχνουν πλέον τα νέα παιδιά, ώστε να μπολιαστούν με το κιτρινόμαυρο στοιχείο και να γίνουν μέλη των τμημάτων Υποδομής.

Ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της Ένωσης είχε σχολιάσει.  «Όταν ήρθαμε στην ΑΕΚ βρήκαμε τις Ακαδημίες με πολλά προβλήματα. Ξέρετε δεν είναι δύσκολο να προσελκύσεις παιδιά, που έβλεπαν και μάθαιναν ότι υπήρχαν ζητήματα στα τμήματα υποδομής. Πρέπει να σας πω ότι ήμασταν 3η και 4η επιλογή για νέους παίκτες. Αυτό τώρα αρχίζει να αλλάζει. Και είναι κάτι που θέλουμε να αλλάξουμε οριστικά».

Στην ΑΕΚ βλέπουν την εντυπωσιακή ανταπόκριση που υπάρχει στις Ακαδημίες και παίρνουν το μήνυμα για την συνέχεια. Διαπιστώνουν ότι το πλάνο που έχουν για τα τμήματα υποδομής προχωρά και δουλεύεται με μεγάλη συνέπεια, κάτι που φαίνεται από τις συμμετοχές που υπάρχουν με νεαρούς παίκτες που θέλουν να δοκιμαστούν στην ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο τις τελευταίες μέρες δοκιμάστηκαν περίπου 50 παίκτες με μικρές ηλικίες.  Ασφαλώς και υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν ακόμα τελειοποιηθεί,  αλλά οι άνθρωποι της ομάδα δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.  Έχοντας δώσει προτεραιότητα την στέγαση των παιδιών που έρχονται από την επαρχία.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X