Πρώτο τεστ για την Εθνική με την Σλοβενία

Πρώτο τεστ για την Εθνική με την Σλοβενία
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Ομάδα θα δώσει το βραδύ της Τέταρτης (2/8, 21:30, Action 24) το πρώτο της φιλικό αγώνα απέναντι στην Σλοβενία, του Λούκα Ντόντσιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα αποκαλυπτήρια της Εθνικής Ανδρών θα γίνουν απόψε το βράδυ στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στην Arena Stozice, ένα γήπεδο χωρητικότητας 12.480 θεατών. Αυτό θα είναι το πρώτο τεστ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη απέναντι στην αντίστοιχη της Σλοβενίας.

Να σημειώσουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραταχθεί χωρίς τους Γιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο, τον ανέτοιμο Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Μανώλη Χατζηδάκη που έμεινε εκτός αποστολής.

Η Εθνική θα υποδεχτεί τους Σλοβένους μετά από δυο μέρες (4/8, 19:00) αυτή την φορά στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης από την ΕΟΚ για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και παράλληλα θα υπάρξει και η τελετή απόσυρσης της φανέλας του.

Αναλυτικά η αποστολή του Δημήτρη Ιτούδη: Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βασίλης Τολιόπουλος και Τόμας Ουόκαπ.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X