Αυτός είναι ο Αντρέ Ραμάλιο που σύμφωνα με τους Ολλανδούς απασχολεί την ΑΕΚ (VIDEO)

«Θέλει Ραμάλιο η ΑΕΚ και θα κάνει πρόταση στην Αϊντχόφεν» - Τι λέει η Ένωση
Photo Credits: INTIME

Δείτε εν δράσει τον αμυντικό της Αϊντχόφεν, Αντρέ Ραμάλιο που σύμφωνα με τους Ολλανδούς απασχολεί την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αναζητεί στόπερ χωρίς πανικό και βιασύνη και σύμφωνα με τους Ολλανδούς θέλει τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό της Αϊντχόφεν, Αντρέ Ραμάλιο.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ, Αντρέ Ραμάλιο υπήρξε συμπαίκτης του Στάνκοβιτς στη Ζάλτσμπουργκ και τα τελευταία δύο χρόνια παίζει στην Αϊντχόφεν.

Την περσινή σεζόν ο Ραμάλιο που στη Ζάλτσμπουργκ υπήρξε συμπαίκτης του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, αγωνίστηκε σε 45 ματς με την PSV έχοντας συνολικά 3.156 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις εντός και εκτός Ολλανδίας. Ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι γεννημένος στις 16 Φεβρουαρίου του 1992 στο προάστιο Ιμπιούνα του Σάο Πάουλο και στην καριέρα του έχει πολλούς τίτλους.

Με τη Ζάλτσμπουργκ κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα, όντας δύο σεζόν (2018-19, 2021) στην κορυφαία ενδεκάδα της αυστραικής Bundesliga, ενω στην Ολλανδία έχει πάρει δύο Κύπελλα το 2022 και πέρσι και δύο σούπερ καπ το 2021 και το 2022.

Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X