«Ασπίδα» προστασίας για την ομάδα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidisΤο μήνυμα είχε σταλεί από το καλοκαίρι. Τότε ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ζητήσει λίγη…υπομονή. Μόνο δύο χρόνια, μέχρι να ανέβει η ΑΕΚ τα σκαλοπάτια της αυτοκάθαρσης. Αλλά είναι φανερό πως στο λιμάνι είναι ασυγκράτητοι. Δεν αντέχουν την αναμονή, αντιλαμβάνονται πως η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης είναι οι πραγματικοί αντίπαλοι τους και έχουν αρχίσει τον πόλεμο. Στην Ενωση θα πολεμήσουν, μόνο που πριν βγουν στην επίθεση, επιθυμούν να οχυρώσουν την ομάδα.

Στο Αιγάλεω η ΑΕΚ δέχθηκε μια γερή «πιστολιά». Η ομάδα κινδύνευσε από τις αγριότητες εντός και εκτός γηπέδου. Εφτασε να απειληθεί η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και των υπόλοιπων μελών της αποστολής, η ομάδα εγκλωβίστηκε στο γήπεδο για πολύ ώρα. Και στην Ενωση είχαν λάβει μηνύματα πριν από το παιχνίδι και ήξεραν πως θα είναι πολύ δύσκολο το πέρασμα από το Αιγάλεω, ομάδας που παραδοσιακά έχει καλές σχέσεις με τον ΟΣΦΠ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ενήμερος για όσα συνέβησαν από το βράδυ εκείνης της ημέρας ακόμα. Και έχει δώσει εντολή για να τελειώσει μια και καλή αυτό το πράγμα. Δεν πρόκειται να ανεχθεί σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα. Επιθυμεί να θέσει ασπίδα προστασίας γύρω από την ομάδα, να προχωρά δίχως κανένα ζήτημα στη διάρκεια της σεζόν. Παράλληλα, στέλνει μήνυμα προς όλους να είναι προετοιμασμένοι για τον πόλεμο που ξεκίνησε.

Οσοι γνωρίζουν τον Μελισσανίδη ξέρουν καλά πως δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να πλήξει το γόητρο της ΑΕΚ σε μια περίοδο που τη διοικεί εκείνος. Αφού δεν μπορούν να περιμένουν, θα βγει σε άμεση μάχη. Αλλά πλέον, δεν θα παίξει με λιανοντούφεκα στα «κόκκινα» μπαζούκας. Σχεδιάζει τις κατάλληλες κινήσεις και σύντομα η ΑΕΚ θα έχει απαντήσεις και λύσεις για όλα. Η μάχη για την κορυφή ξεκίνησε και θα έχει «κιτρινόμαυρο» χρώμα στη νίκη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X