Δύσκολη και περίπλοκη μάχη περιμένει την ΑΕΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή

Η ΕΠΟ βάζει "φρένο" στις ομάδες που θέλουν να ακολουθήσουν την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÕÓÊÅØÇ ÔÇÓ ÅÐÏ, ÓÏÕÐÅÑ ËÉÃÊÁ ÊÁÉ FOOTBALL LEAGUEΓια μια ακόμα φορά, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, η ΑΕΚ καλείται να δώσει μια δύσκολη μάχη, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το Enwsi.gr, η υπερασπιστική γραμμή της Ένωσης, θα βασιστεί πάνω σε ντοκουμέντα με οπτικό υλικό. Ντοκουμέντα που αποδεικνύουν και την «πυροσβεστική» στάση των ανθρώπων της ομάδας στα επεισόδια, αλλά και πρόκληση προς τους οπαδούς της ΑΕΚ που αποτέλεσε την σπίθα για να ανάψει η φωτιά. Παρόλα αυτά στην Ένωση ξέρουν πως έχουν μπροστά τους μια δύσκολη και περίπλοκη μάχη. Ήδη κυκλοφορούν διαρροές που κάνουν λόγο για σίγουρη τιμωρία αφαίρεσης βαθμών και στις δυο ομάδες, καθώς οι οπαδοί και των δυο φαίνεται να έχουν μπει στο γήπεδο και να συμμετέχουν στα επεισόδια. Επίσης υπάρχει και ο κίνδυνος να εξαντληθεί στην ΑΕΚ η αυστηρότητα της Πειθαρχικής Επιτροπής για λόγους επικοινωνιακούς και εντυπώσεων.

Στην Ένωση πάντως θεωρούν πως έχουν όλα εκείνα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία στην διάθεση τους, που θα τους επιτρέψουν να αποφύγουν την βαριά τιμωρία. Κυρίως την αφαίρεση των βαθμών. Άλλωστε στην ΑΕΚ θεωρούν (και μπορούν να το αποδείξουν) πως και έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους, για να εκτονωθεί η ένταση αλλά και για να λήξει ομαλά το ματς χωρίς διακοπή. Ενώ τίποτε απολύτως δεν θα είχε συμβεί, αν οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν είχαν δεχθεί επίθεση και κατά την άφιξη τους στο γήπεδο αλλά και (κυρίως) την ώρα που έβαζαν το πανό για τον Παυλή.

Παρόλα αυτά, το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ ξέρει πως για περισσότερους από έναν λόγους, θα χρειαστεί την προσεχή Πέμπτη να δώσει σκληρή μάχη, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X