Μπαρτσελόνα: Έλυσε το συμβόλαιο του Χίγκινς

Μπαρτσελόνα: Έλυσε το συμβόλαιο του Χίγκινς
Photo Credits: INTIME

H Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Κόρι Χίγκινς, ο οποίος είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα και ο Χίγκινς χώρισαν τους δρόμους τους μετά από 4 χρόνια κοινής πορείας. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ελεύθερος πλέον να αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι αν θα υπάρξει κάποια αποζημίωση από την ομάδα της Βαρκελώνης προς την πλευρά του παίκτη η αν οι δυο πλευρές οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Να σημειώσουμε ότι ο 34χρονος παίκτης δεσμευόταν με τους «Μπλαουγκράνα» με συμβόλαιο 2 εκατομμύριων δολαρίων, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2024. Η περίπτωση του μοιάζει με αυτή του Μίροτιτς, του οποίου το συμβόλαιο έληγε το 2025.

Πάντως, αυτή την στιγμή ο Χίγκινς κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι και σιγουρά αρκετές ομάδες θα κινηθούν για την απόκτηση του.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X