Το τελικό τηλεφώνημα Μελισσανίδη, τελειώνει το θέμα Κουρμπέλη

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kourbelis1Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Κουρμπέλη για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ένα θέμα που έχετε διαβάσει αποκλειστικά από το enwsi.gr και που αναμένεται να τελειώσει με θετική κατάληξη για τους κιτρινόμαυρους.

Η περίπτωση του νεαρού κεντρικού αμυντικού είναι αρκετά προχωρημένη, έγιναν οι πρώτες επαφές και η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Επίσης της ουσίας, το μόνο που απομένει είναι η επαφή των δύο διοικήσεων των ομάδων, προκειμένου να επέλθει οριστική συμφωνία.

Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και σήμερα, με την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνο και να ακούσουν τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ.  Όπως και να’ χει, φτάνουμε στο φινάλε μιας μεταγραφικής υπόθεσης που αναμένεται να ενισχύσει την ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr εδώ και μέρες, ο ίδιος ο παίκτης είναι αποφασισμένος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που στην ΑΕΚ έβαλαν την υπόθεση σε πρώτη γραμμή. Ο Κουρμπέλης βρίσκεται προ των πυλών της Ένωσης και περιμένει με αγωνία την συμφωνία των δύο ομάδων.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X