Ανεβάζει την προσφορά της για τον Λάβια η Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Κερδίζει τη μάχη για Λάβια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ πιέζει για την απόκτηση του Ρομέο Λάβια, έχοντας ανταγωνισμό από την Τσέλσι και την Γιουνάιτεντ, που ενδιαφέρονται έντονα για τον 19χρονο μέσο της Σαουθάμπτον.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», οι ιθύνοντες θέλοντας να προλάβουν τους άλλους δύο… μνηστήρες, θα καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση στην Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Λάβια.

Η αρχική πρόταση της Λίβερπουλ, ύψους 35 εκατ. λιρών απορρίφθηκε από την διοίκηση της Σαουθάμπτον, που έχει ορίσει την τιμή πώλησης του Βέλγου ποδοσφαιριστή στα 50 εκατομμύρια λίρες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Daily Mail», η Λίβερπουλ έχει «ζεστό» χρήμα από την πώληση των Χέντερσον-Φαμπίνιο και θα ανεβάσει την προσφορά της προς την Σαουθάμπτον, προκειμένου να κλείσει το deal για τον Λάβια.

Ο 19χρονος μέσος, άλλωστε αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για τον Γιούργκεν Κλοπ, αφού η μεσαία γραμμή των «reds» μετά την αποχώρηση των Χέντερσον-Φαμπίνιο έχει αποδυναμωθεί.

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X