Ολυμπιακός: Αρκετοί απογοήτευσαν στα φιλικά στη Βρετανία

Ολυμπιακός: Αρκετοί απογοήτευσαν στα φιλικά στη Βρετανία
Photo Credits: INTIME

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μοίρασε χρόνο σε αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετές ευκαιρίες έδωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε παίκτες να δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν στα δύο φιλικά του Ολυμπιακού με Ρέιντζερς και Νόριτς. Ομως δεν τις αξιοποίησαν όλοι και με την προετοιμασία να μπαίνει στην τελική ευθεία, θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον τους.

Στην κατηγορία όσων δεν άρπαξαν την ευκαιρία βρίσκονται αρκετοί παίκτες, όπως ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος στην Αυστρία έπαιξε βασικός στα φιλικά, αλλά στη Βρετανία αγωνίστηκε ελάχιστα. Αυτή τη στιγμή λογίζεται ως τέταρτη λύση στο κέντρο της άμυνας και μένει να αποκτηθεί ακόμα ένας στόπερ.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας λόγω των υποχρεώσεών του με την ολυμπιακή ομάδα της Γουϊνέας και ο Μαρτίνεθ περίμενε να τον δει. Στο ματς με τη Νόριτς δεν πρόσφερε πολλά, βοηθώντας στην πίεση ψηλά, αλλά χωρίς να πάρει πρωτοβουλίες και να δείξει κάτι ιδιαίτερο.

Ο Βρουσάι ήταν ένας από τους παίκτες που ήθελε να δει ο Ισπανός τεχνικός, αλλά δεν έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοσή του. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός ήδη κινείται για έναν ακόμη εξτρέμ ακόμα.

Η εικόνα του Τζολάκη κόντρα στη Νόριτς όπου έπαιξε βασικός δεν ήταν καλή και φάνηκαν οι αδυναμίες του και στις εξόδους και με τη μπάλα στα πόδια. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως πιστεύουν στον 20χρονο γκολκίπερ και στόχος είναι το τεχνικό τιμ να δουλέψει μαζί του για να βελτιωθεί.

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X