Ολυμπιακός: Πολλά τα κενά στο ρόστερ, «τρέχει» να τα καλύψει

Ολυμπιακός: Πολλά τα κενά στο ρόστερ, «τρέχει» να τα καλύψει

Πλέον ο χρόνος πιέζει, καθώς οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε Ευρώπη και Ελλάδα βρίσκονται προ των πυλών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονη αναμένεται να είναι η κινητικότητα του Ολυμπιακού το επόμενο διάστημα, τόσο σε μεταγραφές όσο και σε αποχωρήσεις. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά την προετοιμασία στην Αυστρία και τα δύο φιλικά στη Βρετανία, έχει αποκτήσει πλήρη εικόνα για το υπάρχον ρόστερ και έχει αποφασίσει ποιοι παίκτες του κάνουν και ποιοι όχι.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί ο Κένεντι, ο οποίος αποκτάται δανεικός για έναν χρόνο από τη Βαγιαδολίδ, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Αστέρα Τρίπολης την Τρίτη στο Ρέντη.

Από εκεί και πέρα, ακόμη πέντε παίκτες αναμένεται να αποκτηθούν άμεσα για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Ο Αντόνιο Κορδόν συνεχίζει τις επαφές για έναν επιθετικό και στη λίστα βρίσκονται αρκετά ονόματα. Για τη μεσαία γραμμή η περίπτωση του Σαντιάγκο Χεζέ της Ουρακάν φέρεται να απασχολεί σοβαρά, αλλά έχει δυσκολίες, ενώ συνεχίζονται τα σενάρια για Αλεξανδρόπουλο και Σιώπη.

Η αναζήτηση για αριστερό μπακ έχει ενταθεί, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος προπονείται με τους κομμένους και η Σπαρτάκ Μόσχας επιμένει για την απόκτησή του. Οι Κάρλος Νέβα από τη Γρανάδα και Ζαϊντού της Πόρτο βρίσκονται στα υπόψη για την αντικατάσταση του Μολδαβού.

Σίγουρη είναι η απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ και φυσικά ενός ακόμη στόπερ, με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή να παλεύει για κάποιες περιπτώσεις παικτών.

Πλέον ο χρόνος πιέζει, καθώς οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε Ευρώπη και Ελλάδα βρίσκονται προ των πυλών και πρέπει να καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ.

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X