Στη Γαλλία το έχουν... τούμπανο, στην Τούμπα κρυφό καμάρι - Θέμα χρόνου να την κάνει και ο Αουγκούστο από τον ΠΑΟΚ!

Στη Γαλλία το έχουν... τούμπανο, στην Τούμπα κρυφό καμάρι - Θέμα χρόνου να την κάνει και ο Αουγκούστο από τον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Ως μια μεταγραφή που βρίσκεται στα... σκαριά χαρακτηρίζει αυτή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στην Ναντ η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας L' Equipe

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η έγκυρη γαλλική ιστοσελίδα κάνει ειδική αναφορά στις μεταγραφικές εκρεμμότητες της Ναντ και εκεί για μία ακόμα φορά γίνεται αναφορά στον Βραζιλιάνο χαφ του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο.

«Η Ναντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μποαβίστα για την απόκτηση του Σιντόζιε Αβαζιέμ, ενώ στα σκαριά είναι και η μεταγραφή του μέσου του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο» αναφέρει χαρακτηριστικά η Equipe και προσθέτει: «Ο 26χρονος Νιγηριανός έπαιξε για την Ναντ τη σεζόν 2017-2018. Έχει ήδη συμφωνήσει σε ότι αφορά το συμβόλαιο του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες της Ναντ εξακολουθούν να ελπίζουν να οριστικοποιήσουν την άφιξη του Βραζιλιάνου μέσου από τον ΠΑΟΚ, Ντάγκλας Αουγκούστο. Πρόσφατα αναβάθμισαν την πρότασή τους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ έχει ήδη απαντήσει δυο φορές αρνητικά σε πρόταση για τον Αουγκούστο, η μια στα 3.500.000 ευρώ και η δεύτερη στα 5.000.000 ευρώ και πλέον μένει να φανεί εάν η υπόθεση αυτή θα έχει και νέο επεισόδιο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X