O Εμπίντ σκέφτεται να παίξει με τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024

O Εμπίντ σκέφτεται να παίξει με τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024
Photo Credits: INTIME

Ο Τζοέλ Εμπίιντ σκέφτεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι το 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Dream Team αναμένεται να κατεβάσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Ο διευθύνων σύμβουλος της team USA, Γκραντ Χιλ παραδέχτηκε ότι μίλησε με τον σταρ και MVP της περασμένης σεζόν στο ΝΒΑ, Τζοέλ Εμπίιντ για να εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Να θυμίσουμε ότι ο σέντερ των Σίξερς, πρόσφατα απέκτησε γαλλικό διαβατήριο, ωστόσο δικαιούται να αγωνιστεί για τις ΗΠΑ και την Γαλλία, χωρίς όμως να έχει αποφασίσει προς το παρόν με ποια ομάδα θα αγωνιστεί.

«Θα το απαντήσω απλά, ναι, μίλησα μαζί του», είπε ο Χιλ σε συνέντευξή του στο SiriusXM Radio. «Κοιτάξτε, έχει επιλογές, είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Αλλά είναι επίσης κάποιος για τον οποίο έχουμε μιλήσει το επόμενο καλοκαίρι, και θα δούμε. Θα δούμε πώς θα γίνει».

Ο Καμερουνέζος σέντερ δεν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της FIBA ​​αυτό το καλοκαίρι. Ο 29χρονος είπε τον Ιανουάριο ότι το να παίξει σε διεθνείς διοργανώσεις θα εξαρτηθεί εν μέρει από το πώς νιώθει με το σώμα του μετά από μια εξαντλητική σεζόν στο ΝΒΑ και δεν είπε οριστικά ποια χώρα ήθελε να εκπροσωπήσει.

Την περασμένη σεζόν, ο Εμπίιντ έλαβε το βραβείο MVP του NBA έχοντας κατά μέσο όρο 33,1 πόντους, 10,2 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ ανά παιχνίδι σε 66 εμφανίσεις για τους Σίξερς.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X