ΑΕΚ: Νέο ξεκίνημα με ακόμα υψηλότερους στόχους για τους Πρωταθλητές Ελλάδος!

ΑΕΚ: Νέο ξεκίνημα με ακόμα υψηλότερους στόχους για τους Πρωταθλητές Ελλάδος!
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έπιασε δουλειά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε σήμερα για τους Πρωταθλητές Ελλάδος που πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Η ΑΕΚ μετά από μια δύσκολη χρονιά που προηγήθηκε έπιασε δουλειά για μια ακόμη πιο απαιτητική σεζόν με ακόμα υψηλότερους στόχους. Την ομάδα καλωσόρισε ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης, που ευχήθηκε για μια σεζόν με υγεία για όλους. Φυσικά αναφέρθηκε και στους στόχους της ΑΕΚ, που είναι η κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Φέτος η ομάδα επιστρέφει στο EHF European League έχοντας μπροστά της μια μεγάλη πρόσκληση. Και ο Αλέξης Αλβανός στη συνέχεια, καλωσόρισε τους παίκτες του, παλιούς και νέους, ευχόμενος υγεία και στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που πάντα είναι ο οδηγός στην ΑΕΚ για επιτυχίες. Κοντά στην ομάδα ήταν και ο Αθλητικός διευθυντής, Στάθης Παπαχαρτοφύλης και ο τιμ μάνατζερ, Ηλίας Χατσίκας.

Από πλευράς παικτών το παρών στη σημερινή προπόνηση έδωσαν οι: Μαντάλινιτς, Νικολαΐδης, Ηλιόπουλος, Μαρτίνοβιτς, Κομαρζέφσκι, Μάλλιος, Κρητικός, Β. Παπαδόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Άρσιτς, Λέμος, Κεδέρης, Ρογκούλσκι, Ρασπίτσος. Δικαιολογημένα απόντες είναι οι Μάτσκεβιτς και Αραμπατζής. Να θυμίσουμε πως η προπόνηση ήταν κλειστή για τον κόσμο. Ο Αλέξης Αλβανός και οι συνεργάτες του σήκωσαν ήδη …μανίκια έχοντας προγραμματίσει για τις επόμενες ημέρες ένα δύσκολο πρόγραμμα ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς. Ο προπονητής της ΑΕΚ θα έχει φέτος στενό συνεργάτη τον Κωστή Μπούνα ενώ προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Βαγγέλης Ρασπίτσος. Το πρώτο δυνατό τεστ για την ΑΕΚ θα είναι στο τουρνουά της Στρούγκα την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X