Η ΑΕΚ ετοιμάζει το επόμενο μεταγραφικό «χτύπημα» - Οι προτεραιότητες στην αγορά, τι συμβαίνει με Πέρεζ και Τίλμαν

Η ΑΕΚ ετοιμάζει το επόμενο μεταγραφικό «χτύπημα» - Οι προτεραιότητες στην αγορά, τι συμβαίνει με Πέρεζ και Τίλμαν
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναμένεται να κάνει προσθήκες στην περιφερειακή της γραμμή πολύ σύντομα.

Μετά την απόκτηση του Κουζμίνσκας οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην απόκτηση των γκαρντ που θα στελεχώσουν την περιφερειακή γραμμή και θα πλαισιώσουν τους Έλληνες που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και πριν μερικές μέρες, όλο τα βάρος έχει πέσει στους παίκτες που θα κουμαντάρουν την ομάδα την νέα περίοδο, ψάχνοντας έναν playmaker και έναν κόμπο γκαρντ.

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχει στην επικαιρότητα τον όνομα του Άλεξ Πέρεζ, όμως αυτήν την στιγμή δεν ασχολείται με αυτόν η ΑΕΚ, αλλά κοιτάζει άλλες περιπτώσεις. Όλον αυτόν τον καιρό δουλεύει πολύ μεθοδικά, έτσι ώστε να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή σε δύο πολύ κρίσιμες θέσεις και δεν αποκλείεται μέχρι την Κυριακή να υπάρχουν νεότερα. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ο Ζοάν Πλάθα έχουν εντοπίσει του στόχους τους, έχουν προσεγγίσει σωστά τους παίκτες και περιμένουν τις απαντήσεις τους.

Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα έχουμε την ανακοίνωση κάποιας συμφωνίας που θα αφορά περιφερειακό παίκτη. Την ίδια στιγμή, υπάρχει και το όνομα του Τζάστιν Τίλμαν, ο οποίος έχει προταθεί στην ΑΕΚ, αλλά δεν έχει υπάρξει κάτι από πλευράς Ένωσης, αφού κοιτάζει άλλες περιπτώσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην ΑΕΚ έχουν σηκώσει μανίκια και φουλάρουν για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X