Νίκη της ΑΕΚ με 2.95 απόδοση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oikonomouΠοδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ απέναντι στο Μαρκόπουλο. Η ομάδα του Αποστόλη Οικονόμου είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη απέναντι σε μια ομάδα με έξι ήττες σε δέκα παιχνίδια.

Ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει να δει τον βαθμό ετοιμότητας των αθλητριών του, μετά από μεγάλο διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος. Το Μαρκόπουλο προσφέρεται για νίκη, αλλά το ζητούμενο είναι και η καλή εμφάνιση.

Οι κιτρινόμαυρες έχουν χάσει μόλις έξι σετ στο φετινό πρωτάθλημα και παρουσιάζονται ως το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Το Μαρκόπουλο από την πλευρά του έχει δύο ήττες χωρίς να πάρει σετ, άλλες δύο έχοντας πάρει ένα σετ, ενώ μόλις σε μια περίπτωση κατάφερε να πάει το ματς στο τάι μπρέικ. Θα προσπαθήσει να κάνει την ζωή δύσκολη των κοριτσιών της Ένωσης, ωστόσο στοιχηματικά μπορούμε να προσεγγίσουμε το ματς  στα τέσσερα σετ και φυσικά στη νίκη της ΑΕΚ.

Πρόταση: Αριθμός σετ αγώνα τέσσερα (www.stoiximan.gr 2.75)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X