Προκριματικά Champions League: Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση από τώρα, κέρδισε 1-3 την Ντνίπρο (VIDEO)

Προκριματικά Champions League: Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση από τώρα, κέρδισε 1-3 την Ντνίπρο (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης κερδίζοντας με 1-3 στην Σλοβακία της Ντνίπρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το δεξί ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα δείχνοντας από την αρχή τις ορέξεις του και μην αφήνοντας την Ντνίπρο να κάνει το παιχνίδι της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα έπειτα από λάθος των Ουκρανών στη μεσαία γραμμή να το εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός με τον Χουάνκαρ να περνάει δύο αντιπάλους, να σεντράρει και τον Αντράζ Σπόρερ να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να την στέλνει στα δίχτυα στο 10ο λεπτό ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε άλλες μεγάλες φάσεις, παρά μόνο μια καλή ευκαιρία για τους Ουκρανούς, στην οποία έχασαν την ελπίδα να πετύχουν την ισοφάριση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο και τον Παναθηναϊκό να πιέζει για να βρει το δεύτερο γκολ. Ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να δώσει χώρο στους Ουκρανούς, κάτι που τελικά εκμεταλλεύτηκε ο ίδιος και σε αντεπίθεση ο Τζούρισιτς με ωραίο σουτ έκανε το 0-2 στο 74ο λεπτό. Ο Χουάνκαρ στο 83ο λεπτό κέρδισε πέναλτι από τα αριστερά το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φώτης Ιωαννίδης ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Οι Ουκρανοί κατάφεραν να απαντήσουν προς ώρας μειώνοντας σε 1-3 στο 90ο λεπτό έπειτα από σέντρα και εκτέλεση από κοντά του Καπλιένκο.

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X