Διώξεις εις βάρος του Αιγάλεω και της ΑΕΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας

"Έφαγα πολύ ξύλο στη φυσούνα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epeisodia aigaleo - aekΌπως αναμενόταν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε διώξεις εις βάρος τόσο του Αιγάλεω, όσο και της ΑΕΚ για τα επεισόδια στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ ο κ. Καρράς άσκησε πειθαρχικές διώξεις εναντίων τριών ομάδων:

Της ΠΑΕ Εργοτέλης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1 και 4) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ανακοίνωση μετά τον αγώνα Εργοτέλης-Ατρόμητος).

Του ΑΟ Αιγάλεω για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 (περ. α και δ) και 26 παρ. 3, σε συνδ. με άρθρο 31 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ).

Του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΑΕΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 περ. δ και 26 παρ. 3, σε συνδ. με άρθρο 31 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ).

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το enwsi.gr αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για το Αιγάλεω, ενώ υπάρχει ορατό ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X