Στην προεθνική Εφήβων ο Λούκας

Στην προεθνική Εφήβων ο Λούκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

loukas.000Οι κλήσεις της προεθνικής ομάδας Εφήβων, ανακοινώθηκαν σήμερα από την ΕΟΚ. Μάλιστα, έχει κληθεί και ένας αθλητής της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Γιάννη Λούκα, ο οποίος την Πέμπτη (9/01) στις 19:00, θα δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ για να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Η κλήση αυτή του Γιάννη Λούκα δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ, καθώς είναι γνωστό πως είναι ένα “στοίχημα” για τους ανθρώπους του τμήματος, η Βασίλισσα να στηρίζεται στο μέλλον σε δικά της παιδιά.

Εκτός από τον Λούκα, κλήθηκαν και οι: Μηνάς Πασπαλάς (Αετός), Σωτήρης Μπιλλής (Πανιώνιος), Κώστας Ζώρζος (Εθνικός), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός), Νίκος Χουχούμης (Ελευσίνα), Δημήτρης Σταμάτης (Πανιώνιος), Βασίλης Τολιόπουλος (Ίκαρος), Βασίλης Μουράτος (Αγ.Ανάργυροι), Κώστας Οικονομόπουλος (Μίλωνας), Νίκος Δίπλαρος (Έσπερος Πατρών), Διονύσης Σκουλίδας (Περιστέρι), Νίκος Καμαριανός (Π.Φάληρο), Θανάσης Ντουζίδης (Ίκαρος Χαλκίδας), Ιάκωβος Μιλιντίεβιτς (Αιγάλεω), Στράτος Ιορδάνογλου (Ίκαρος), Νίκος Τριανταφυλλίδης (Π.Φάληρο)

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X