ΑΕΚ: Μηδέν παθητικό σε δύο ματς και πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Αθανασιάδης (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Μηδέν παθητικό σε δύο ματς και πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Αθανασιάδης (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ευχάριστες μνήμες έχει από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιώργος Αθανασιάδης έχοντας κρατήσει μηδέν παθητικό σε δύο ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο άκουσμα της κλήρωσης του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League που πιθανώς να φέρει στον δρόμο της ΑΕΚ τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Γιώργος Αθανασιάδης χαμογέλασε, καθώς σε δύο ματς κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

Ο νυν πορτιέρε της ΑΕΚ, Γιώργος Αθανασιάδης είχε αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ δύο φορές στο παρελθόν, όταν υπερασπιζόταν την εστία της Σέριφ Τίρασπολ. Μάλιστα, είχε εξαιρετική παρουσία, καθώς όχι απλά κράτησε ανέπαφη την εστία του, αλλά η ομάδα του προκρίθηκε και στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με συνολικό σκορ 3-0. Εκείνη τη σεζόν, βασικό στέλεχος των Μολδαβών ήταν και ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος πλέον φορά τη φανέλα της Ντέβα Γιουνάιτεντ στην Ινδονησία.

Και αν θέλετε να κάνουμε κάποια σύγκριση, απλά θα πούμε ότι ο κίπερ του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει συναντήσει τέσσερις φορές τη Χάιντουκ Σπλιτ των Λιβάγια και Σάρλια (αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Conference League αν περάσει την Μπεϊτάρ), όταν βρισκόταν κάτω από τα δοκάρια της Γκόριτσα.

Τηρουμένων των αναλογιών και της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, δεν τα πήγε τόσο καλά, αλλά ούτε και άσχημα, έχοντας κρατήσει μία φορά το μηδέν, ενώ έχει δεχθεί επτά τέρματα. Όσον αφορά τα αποτελέσματα, μετρά μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Δείτε το tweet:

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X