Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει η ΑΕΚ στο Μαρκόπουλο (18:30 LIVE enwsi.gr)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley ginekonΗ ΑΕΚ φιλοξενείται στο κλειστό γήπεδο Μαρκόπουλου από την τοπική ομάδα (18:30 LIVE enwsi.gr) για τη 2η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών. Μετά από την απόφαση της ΚΕΔ να επαναληφθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και στον σημερινό αγώνα οι “κιτρινόμαυρες” έχουν ως μοναδικό στόχο το τρίποντο, που θα τους δώσει το δικαίωμα να παραμείνουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κάτω από τα Βριλήσσια και σε πιθανότητα στραβοπατήματος τους να περάσουν στην πρώτη θέση (1. Βριλήσσια 26, 2. ΑΕΚ 25*, 3. Ολυμπιακός 24*).

Ο Απόστολος Οικονόμου είδε στις πρώτες προπονήσεις για το 2014 να προπονούνται κανονικά όλες οι παίκτριές του και να τίθενται στην διάθεσή του εν όψει του σημερινού αγώνα. Το Μαρκόπουλο βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς και στους υπόλοιπους αγώνες του πρώτου γύρου έχει δείξει μία μέτρια εικόνα, καθώς έχει νικήσει όλες τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω της στη βαθμολογία, αλλά έχει χάσει από αυτές που είναι από πάνω, εκτός από την ΑΕΚ που παίζουν σήμερα μαζί.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στον πρώτο αγώνα της Ένωσης στο 2014 και να προσφέρει επιπλέον ώθηση στα “κιτρινόμαυρα” κορίτσια, ώστε να πάρουν το τρίποντο.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X