Πάλι με τον ...εφιάλτη τους που λέγεται ΑΕΚ άρχισαν και "τρώγονται" στο λιμάνι

Πάλι με τον ...εφιάλτη τους που λέγεται ΑΕΚ άρχισαν και "τρώγονται" στο λιμάνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

protathlitisΚοιμούνται και ξυπνάνε με την ΑΕΚ στη σκέψη τους εκεί στο λιμάνι. Τους πονάει τόσο πολύ η δυναμική επιστροφή της Ένωσης με μπροστάρη τον Δημήτρη Μελισσανίδη και φροντίζουν να το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι σήμερα οι δύο εφημερίδες που πρόσκεινται στους “ερυθρόλευκους” αποφάσισαν να βάλουν ως πρώτο θέμα την αήθη επίθεση με αόριστες κατηγορίες εναντίον του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνου Κοτσάτου, η οποία εξεδόθη με υπογραφή “ΟΣΦΠ”.

Η κατάσταση είναι πλέον πιο ξεκάθαρη από ποτέ. Ο φόβος τους είναι τέτοιος που δεν κρύβεται με τίποτα. Ξέρουν τι τους περιμένει. Ξέρουν καλά ότι αυτά που έκαναν θα πρέπει σε ενάμισι χρόνο να τα ξεχάσουν, όταν θα βρουν απέναντί τους τον Μελισσανίδη. Γι’ αυτό και όσο προλαβαίνουν επιδιώκουν να ρίξουν “λάσπη”. Το ποτάμι όμως δε γυρίζει πίσω οποιαδήποτε τακτική κι αν ακολουθήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X