Η ΕΠΟ βάζει "φρένο" στις ομάδες που θέλουν να ακολουθήσουν την ΑΕΚ

Η ΕΠΟ βάζει "φρένο" στις ομάδες που θέλουν να ακολουθήσουν την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÕÓÊÅØÇ ÔÇÓ ÅÐÏ, ÓÏÕÐÅÑ ËÉÃÊÁ ÊÁÉ FOOTBALL LEAGUE“Φρένο” στις ομάδες που θέλουν να ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξε η ΑΕΚ, πέφτοντας σε ερασιτεχνική κατηγορία για να σβηστούν τα χρέη της, φαίνεται ότι θέλει να βάλει η ΕΠΟ, κάτι που εξετάζει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Στην ομοσπονδία υπάρχει η ανησυχία ότι μέσα σε μία χρονιά ενδέχεται να υπάρξουν αρκετοί σύλλογοι που προκειμένου να απαλλαγούν από τα χρέη τους θα επιλέξουν να ακολουθήσουν τα χνάρια της Ένωσης και για αυτό θα επιχειρήσουν να μη νομιμοποιήσουν την διαδικασία αυτή.

Έτσι στην ΕΠΟ θα συντάξουν και θα ψηφίσουν στο διοικητικό συμβούλιο διάταξη στον ΚΑΠ, η οποία θα επικυρωθεί και από την ΓΣ και θα είναι στην ουσία αποτρεπτική για όσους παράγοντες επιλέξουν να βάλουν τις ομάδες τους στον δρόμο της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα η διάταξη θα προβλέπει ότι ΠΑΕ που δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα επαγγελματικής κατηγορίας για οικονομικούς λόγους θα μπορεί να συστήσει ξανά εταιρεία για να επιστρέψει στη Football League μετά από τρία ή τέσσερα χρόνια. Επιπλέον στην ομοσπονδία εξετάζουν και το πως θα αποτρέπουν περιπτώσεις συγχωνεύσεων και αλλαγών ΑΦΜ που επιτρέπουν σε χρεωμένες ομάδες να επιβιώσουν.

Πάντως ακόμα και στην περίπτωση που η ΕΠΟ ψηφίσει και περάσει την σχετική διάταξη στον ΚΑΠ, ώστε να βάλει “φρένο” στις ομάδες που ετοιμάζονται να ακολουθήσουν την Ένωση, αυτή δεν θα έχει αναδρομική ισχύ και έτσι δεν θα αφορά την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X