Υπερασπιστική γραμμή με ντοκουμέντα

ΦΩΤΟ από τα επεισόδια στο Αιγάλεω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÉÃÁËÅÙ - ÁÅÊ (Ã ÅÈÍÉÊÇ 2013-2014)Μέσα σε μια «ζούγκλα» βρέθηκε την προηγούμενη Κυριακή η ΑΕΚ. Παρόλα αυτά όμως, όσα γράφει το φύλλο αγώνα και διαβάσατε αποκλειστικά στο Enwsi.gr, θα την φέρει κατηγορούμενη. Και μάλιστα με κίνδυνο και ποινής κεκλεισμένων των θυρών, αλλά ακόμα και αφαίρεσης τριών βαθμών. Το σημείο που φέρνει την ΑΕΚ σε θέση κατηγορούμενου, είναι η είσοδος των οπαδών της στο γήπεδο πριν την έναρξη του ματς, αλλά και κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στο δεύτερο γκολ. Το νομικό επιτελείο της Ένωσης, ετοιμάζει ήδη την υπερασπιστική γραμμή, βασιζόμενη πάνω σε ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πως οι άνθρωποι της ομάδας λειτούργησαν «πυροσβεστικά».

Υπάρχει οπτικό υλικό (βίντεο αλλά και φωτογραφίες) που αποδεικνύει πως και ο Βασίλης Δημητριάδη, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ αλλά ακόμα και ο Νίκος Γεωργέας, κάνουν ότι μπορούν για να προσπαθήσουν να συγκρατήσουν τους οπαδούς. Ειδικά στα επεισόδια που έγιναν πριν από την έναρξη. Και μάλιστα σε πολλές από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπαθούν να αποτρέψουν τα επεισόδια και να εκτονώσουν την ένταση, ακόμα και με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας.

Επίσης υπάρχουν ντοκουμέντα και μαρτυρίες που αποδεικνύουν πως τα επεισόδια πριν από την έναρξη του ματς, ξεκίνησαν όταν οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρισκόντουσαν εντός γηπέδου και τοποθετούσαν ένα πανό για τον Μιχάλη Παυλή, δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του Αιγάλεω. Και κατόπιν πυροδοτήθηκε ένταση και γενικευμένη σύρραξη. Ενώ οι οπαδοί της ΑΕΚ ήδη είχαν δεχθεί επίθεση, κατά την άφιξη τους στο γήπεδο του Αιγάλεω.

Τέλος, στην υπερασπιστική γραμμή, θα μπει και η στάση που κράτησαν τόσο ο Τραϊανός Δέλλας όσο και οι υπόλοιποι άνθρωποι της ΑΕΚ, όταν στο τέλος του ματς η κατάσταση στις εξέδρες που βρισκόντουσαν οι οπαδοί του Αιγάλεω είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο, ακόμα και με εστία φωτιάς. Δεν επεδιώξαν την διακοπή του ματς, αλλά έμειναν στο γήπεδο, περιμένοντας τον διαιτητή να επιστρέψει και να λήξει κανονικά το παιχνίδι. Και αυτό προκειμένου να μην ρίξουν κι άλλο λάδι στην φωτιά της έντασης αλλά και να μην υπάρχουν συνέπειες για τους γηπεδούχους από την διακοπή.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X