Αρέσει ο Τριάδης, βλέπει και τον Γεωργιάδη για τα άκρα της επίθεσης η ΑΕΚ

Αρέσει ο Τριάδης, βλέπει και τον Γεωργιάδη για τα άκρα της επίθεσης η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

triadisΗ ενίσχυση στα άκρα της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης είναι επιβεβλημένη για τη νέα σεζόν. Βλέπετε, από τις επιλογές που υπάρχουν τώρα στο δυναμικό της ΑΕΚ, μόνο ο Βαγγέλης Πλατέλλας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις (και ο Γροντής, αν και παραμένει αμφίβολο εάν μπορεί να παίξει στα άκρα σε υψηλό επίπεδο λόγω ταχύτητας). Στην Ενωση κοιτούν για ακραίους και ένας παίκτης που έχει κεντρίσει τα βλέμματα, είναι ο Παναγιώτης Τριάδης της Ξάνθης.

Ο 22χρονος επιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, διακρίνεται για την ταχύτητα και το καλό σουτ του. «Συστήθηκε» για τα καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη γκολάρα που πέτυχε στη Λεωφόρο επί του ΠΑΟ. Ηδη, σε έξι συμμετοχές έχει δύο γκολ. Στην Ξάνθη βρίσκεται από πέρυσι και προέρχεται από την γερμανική Βέχεν, καθώς είναι παιδί ομογενών που έχει γεννηθεί στην Γερμανία.

Ο Τριάδης παρακολουθείται ώστε να φανεί αν η ΑΕΚ θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του. Ενδιαφέρον υπάρχει όμως και για τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και δεν υπολογίζεται από τον Στέφενς (μόλις τέσσερις συμμετοχές φέτος, όλες ως αλλαγή). Κάποιες κινήσεις για να βρει ομάδα στο εξωτερικό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δεν έχουν ευδοκιμήσει και στην ΑΕΚ μελετούν αν μπορεί να αποτελέσει λύση για το καλοκαίρι.

Στα συν του Γεωργιάδη είναι αναμφίβολα πως πρόκειται για ποιοτικό παίκτη και με σημαντικές παραστάσεις. Στα πλην όμως, η συμπεριφορά απέναντι στην ΑΕΚ πριν από δυόμιση χρόνια, όταν προτίμησε να πάει στον ΠΑΟΚ και ενώ οι «κιτρινόμαυροι» τα είχαν βρει σε όλα με τον Πανσερραϊκό. Ο Γεωργιάδης έφτασε να γίνει και διεθνής με την ανδρών, αλλά πλέον έχει χάσει τη θέση του ακόμα και σε αποστολές του ΠΑΟΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X