Τον Παναγιώτη Γιαννάκη βλέπει η ΑΕΚ για τον πάγκο της στην επιστροφή στην Α1

Τον Παναγιώτη Γιαννάκη βλέπει η ΑΕΚ για τον πάγκο της στην επιστροφή στην Α1
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giannakisΗ διαφαινόμενη επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1 κατηγορία μπάσκετ αποτελεί τεράστιο γεγονός για το άθλημα. Θα γίνει βέβαια ακόμα πιο σπουδαίο, εάν συνδυαστεί με την παρουσία του μεγάλου Παναγιώτη Γιαννάκη στην τεχνική ηγεσία της. Βλέπετε, πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη έφεραν τον «δράκο» του ελληνικού μπάσκετ, τον διαχρονικό αρχηγό της Εθνικής ομάδας να έχει ενστάσεις καθώς ενδιαφέρεται πολύ για να επιστρέψει και εκείνος μαζί με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ενδιαφέρον για τον Παναγιώτη Γιαννάκη σχετίζεται και με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Νικαιώτες αμφότεροι, φίλοι από πολύ παλιά, από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 όταν ο Γιαννάκης έφτασε μια ανάσα από τη μεταγραφή στην ΑΕΚ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε (και με κυβερνητικές παρεμβάσεις), που τον ώθησαν στον Αρη. Στην ΑΕΚ υπάρχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Βαγγέλη Ζιάγκου, αλλά αναμφίβολα μια συμφωνία με τον Γιαννάκη (με τεράστια θητεία σε Εθνικές και ομάδες που έκαναν πρωταθληματισμό) θα σηματοδοτήσει πολλά για την «Βασίλισσα».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X