Η επιστροφή στο ΟΑΚΑ βολεύει την ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

grontisΜετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για την ΑΕΚ σε Θεσσαλονίκη και Αιγάλεω, όπου η Ένωση δυσκολεύτηκε αρκετά από τους γηπεδούχους, ο δικέφαλος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ. Και μάλιστα για δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Αρχικά για το ματς της Κυριακής με τον Περαμαϊκό και μετά για αυτό με τον Ερμή Ζωνιανών. Κάτι που εμφανέστατα αγωνιστικά βολεύει την ΑΕΚ, αφού στο ΟΑΚΑ παρουσιάζεται καλύτερη και μετρά μόνο νίκες. Μάλιστα, αρκετές εξ’ αυτών με μεγάλα σκορ, κάτι που είναι και το ζητούμενο στην ΑΕΚ.

Μετά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Νάξο στα τέλη Ιανουαρίου. Στο δεύτερο νησί που θα πάει φέτος για επίσημο παιχνίδι μετά από την Κρήτη, στην οποία πρέπει να ταξιδέψει άλλες τρεις φορές για τα ματς με Άγιο Νικόλαο, ΠΑΟ Κρουσσώνα και Ερμή Ζωνιανών.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X